Servertyper

Core Ruleset

Core-servrar är precis vad du kan förvänta dig, denna servertyp har allt som Warhammer Online kan erbjuda, utan några speciella förändringar av de normala reglerna. RVR är begränsad till sjöar och instanser och det finns två sidor i kriget. Spelare kan endast delta i Player vs Player inom specifika områden världen runt när de själv flaggat att så kan ske. Välj en Core Ruleset server om du vill uppleva den ursprungliga spelupplevelse som WAR är tänkt att erbjuda.

Forum om Core Ruleset

Open RvR Ruleset

På Open RVR servrar är du flaggad för RVR överallt förutom i Tier 1 kapitelområdet och dess omgivande PvE innehåll. När en spelare lämnar detta område, kommer de att vara märkta för RVR överallt i spelet. Öppna RVR servrar är perfekt för dem som vill ha en extra utmaning till deras spelupplevelse. Spelare måste ständigt vakta ryggen eftersom det alltid finns en risk för angrepp från fiender! Endast medlemmar från motsatta sidor kan attackera varandra. Sidorna på Open RVR serverar är Order kontra Destruction.

Regler:

 • Spelare är alltid RVR flaggade från det ögonblick de loggar in.
 • Kapitel 1/Tier 1 områden och huvudstäder är säkra områden.
 • Det finns ingen BUFF i RVR sjöar.
 • Spelare kommer att markeras som “chicken” när de går in i ett område som är två nivåer under deras nivå (ex. Nivå 3-spelare in i en Nivå 1-område)

Forum om Open RVR Ruleset

  Roleplay och Roleplay / Open RVR

  Varje server som är Roleplay har samma regler som ovan men med en extra uppsättning riktlinjer. Dessa servrar är till för de spelare som vill uppsluka sig i Warhammer lore genom att agera genom sina karaktärer. Spelare som väljer att spela på en Rollspelsserver måste också samtycka till mer specifika regler om namngivning.

  Forum om Roleplay-servrar

  Forum om Open RVR Roleplay

  Kommentarer

  Vad tycker du?

  Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.