Ironbreaker

Ironbreaker är den typiska dvärgen – Grinig, stridslysten och tystlåten. Han är också din bästa vän i krig, eftersom varje slag mot hans allierade blir ett agg(grudge) som garanterat betalas tillbaka med samma mynt. Utrustad med hans berömda gromril rustning och tränandes i sin elit vapen konst, är han en stabil försvarare. Denna dvärg är ett skydd mot de mest kraftfulla attacker, stående vid hans allierades sida för att garantera deras säkerhet bland det kaos som existerar i strid. Det sägs att det finns få krigare i världen som kan skryta de är så hårda som en Ironbreaker och inget som kan bevisa det.

Ironbreakers Specialitet

Ingen har ett agg(grudge) som en dvärg, och ingen dvärg är dvärgigare än en Ironbreaker. Varje slag mot honom eller hans allierade är till bränsle för hans beslutsamhet. Detta i sin tur påverkar hans varje handling – desto större agg(grudge) född mot en viss fiende, desto större effekt av Ironbreakers attack. De medel som Ironbreaker utvisar rättvisa med variera beroende på hans val av attack, men en sak är konstant: Det enda sättet att fly från hans hämnd är som död!

Spela som Ironbreaker

Som en Ironbreaker är ditt mål att gå mellan dina vänner och dina fiender och använd din defensiva förmåga att absorbera och avleda anfall. Om du inte genast drar en fiendes uppmärksamhet, kommer ditt agg(grudge) bonus göra dig till ett problem för fiender som inte kan bortse från dig när du växa mer och mer kraftfull i ditt försvar av dina allierade. Självklart kommer Ironbreakers verkligen till sin rätta i grupper, men även solo är de fullt kapabla så länge som de kan komma nära nog att slå ner fiender med sin yxa eller hammare.

Att slåss mot en Ironbreaker

Slåss mot en Ironbreaker kräver några svåra val: vill du försöka slita ut honom eller vill du attackera hans vänner och hoppas att inte han sliter ut dig? Det bästa sättet är förmodligen att anfalla en Ironbreaker genom magi och varierade attacker, som syftar till att undanröja honom innan han kan använda sig av sina kraftfulla attacker. Bortsett från det är en koncentrerad melee attack mot en Ironbreaker ditt enda hopp att undvika att skapa en oförstörbar melee monster som känner ditt namn och har ett agg(grudge) under mycket lång tid.

Ironbreakers utseende

Fullt klädd i tung Gromril rustning (glänsande och utsmyckade)
Använder stora tunga sköldar (genomarbetade och väl utformade)
Svingar en yxa eller en hammare

Kommentarer

Vad tycker du?

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.