High Elves

High Elves / Högalver är en uråldrig ras med en historia som sträcker sig tusentals år tillbaka i tiden. När människornas förfäder bodde i primitiva grottor så hade alverna/elves redan byggt magnifika städer i glittrande silver och vit marmor på deras hemö Ulthuan. Alvernas forskare och upptäcktsresande var de första att kartlägga stjärnor och segla på världens hav. Alverna var också den första rasen som lyckades organisera ett försvar mot de invaderande horderna. Detta försvar och krig fortsätter än idag.

Tidigt i deras kamp mot invaderande raser så upptäckte alverna att fienden var imunna mot känslor som rädsla, ilska, avundsjuka och girighet. Dessa känslor fungerade iställe som bränsle och stärkte deras krafter. Allt sedan den tiden har High Elves kämpat för att kontrollera sina egna passioner. Fastän att alverna är både intelligenta och upplysta så har de kapacitet för att bruka brutala våld. För att stävja denna farliga och oförutsägbara del av deras psyke har lords of Ulthuan ständigt strävat efter att kontrollera ytterligheter av deras känslor. I High Elf samhället anses det som en svaghet att visa ilska eller lust. Ett resultat av detta är att High Elves lever efter stränga regler och koder och anammar en livsstil som betonar harmoni, balans och inre frid.

Magi är livsnerven bland High Elves / Högalverna. Under tusentals år har de vässat sina kunskaper inom magi, det är inte konstigt att magiker från Ulthuan är bland de mest kraftfulla utövaran av magi i hela världen. Deras eftertänksammhet, noggrannhet och tillvägagångssätt tillsammans med deras tålamod och mentala disciplin gör även High Elves till dödliga krigare. På slagfältet är svärdsmän från High Elfs smidiga, snabba och dödliga och upptäcker snabbt svagheter hos sin motståndare.

High Elves kommer att behöva all sin klokhet och skicklighet om de skall kunna överleva Age of Reckoning. När Finubar, kung av Phoenix och härskare över Ulthuan, samlar sina bästa krigare och sätter segel mot den gamla världen för stödja det hårt trängda gamla riket, är han omedveten om att han och hans allierade är bönder i en utstuderad komplott som syftar till att lämna Ulthuan öppet för invasion. När Finubar’s flotta av segelskepp passera bortom horisonten, faller väldiga skuggor ner över hela ön Ulthuan. Himmelen är mörklagt av en stor svärm av Black Arks laden lastade med hatiska Dark Elf’s krigare med enda målet att kräva tillbaka sina fäderneärvda hem och förstöra för alltid sina förakta kusiner, High Elves.

Forum kategori om High Elves hittar du här!

Som High Elves / Högalv kan du välja mellan dessa klasser / karriärer:

Swordmaster Archmage
ShadowWarrior WhiteLion

Kommentarer

Vad tycker du?

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.