Engineer

En explosion är den bästa formen av mekanisk fördel, så det är ingen stor överraskning att dvärg ingenjörerna kompetensen utmärker sig inom detta fält. Från kanoner till granater, han är en livsfarlig kämpe som kommer bombardera dig med bly på avstånd och spränga dig i bitar på nära håll. Han utmärker sig speciellt när han slåss mot flera motståndare, då många av hans explosiva attacker kan vara förödande för enfaldiga fiender som packat sig alltför tätt tillsammans. Dvärg ingenjörerna erbjuder en enastående kombination av flexibel eldkraft vilket gör honom till en verkligt dödlig och skicklig kämpe.

Ingenjörens specialiter

Det enda som är mer dödligt än en liten bomb är en komplicerad sådan, eller åtminstone är det så en ingenjör ser saker. Genom att endast använda de skruvar och muttrar som han har till hands kan ingenjörer skapa ett brett utbud av användbara verktyg och prylar med olika syften och funktioner. Vissa av dem är till och med säkra nog att ge till andra. Från granater av olika typer till mekaniska vapen och uppgraderingar, det finns alltid något för ingenjören och hans allierade att använda dessa anordningar för att avsevärt förbättra eller komplettera sina egna strids kraft.

Spela som ingenjör

Din huvuduppgift som ingenjör är att ösa förstörelse på dina fiender från avstånd, så långt bort från frontlinjen du kan komma. Men till skillnad från de flesta andra avståndsklasser, når du toppen för din eldkraft på ett relativt kort avstånd. Du måste manövrera klokt, positionera dig själv så att du kan slå till mot ditt mål utan att blotta dig för deras attacker. Du är kapabel i närstrid och kan attackera på långt avstånd, men din bästa attacker – granater, flintlåsgevär och artilleri bombardemanget fungerar bäst på kort avstånd.

Att slåss mot en ingenjör

Kanske det bästa sättet att hantera en ingenjör är att bekämpa honom på avstånd. Om du kan effektivt skada honom på långt avstånd kommer han att ha en allvarlig nackdel. Om du måste närma dig honom, var beredd på att döda honom snabbt. Till skillnad från de flesta andra avståndskämparna, förlorar Ingenjören väldigt lite i form av effektivitet på nära håll. Han är mer sårbar än en klass som är specialiserad i närstrid, men han är ändå ingen lätt match.

Ingenjörens utseende

Bär endast lätt rustning (försedd med verktyg och prylar). Beväpnad till tänderna med vapen och granater (och diverse andra prylar). Slåss med skiftnycklar och hammare i närstrid.

Specialområden

Dvärgarna var först med att upptäcka hemligheterna med svartkrut, och ingen kan slå dem när det gäller att lägga det till god användning. Beväpnad med kanoner, granater och prylar, ingengörerna förbereder ofta fällor och bakhåll på slagfältet innan kampen börjar, och avverkar sedan snabbt eventuella överlevande fiender från ett säkert avstånd.

Armborst var fina och effektiva, men numera, är en pistol bättre – och om en pistol är bra, då är ett automatiskt självsiktande gyro-monterat kanontorn med cyklisk granatmatning och napalmbomber ännu bättre! En ingenjören har gadgets och Gizmos att passa varje situation, och är praktiskt taget ett helt slaget linje på eget.

Ingenjörens expertområden

Gevärsexpert

Denna expertinriktning är inriktad på avståndsattacker, och att ta sig tid med noggrant siktade precisions skott. En mästare på denna inriktning föredrar att slå tillbaka långt bort från de hektiska frontlinjernas strider, och avrättar sina fiender snabbt och snyggt på långt avstånd.

Granatexpert

Denna expertinriktning är främst inriktad på granater, bomber och kraftfulla sprängämnen som snabbt kan kastas in i mitten av en strid för att utöva förödelse på sina fiender. Medan deras vapens optimala avstånd är kortare än en pistol – dvärgvapen är inte direkt byggda för långa avstånd – uppvägs detta av granaternas brutala förstörelsekraft.

Prylexpert

En specialist inom denna inriktning bryr sig mest om att konstruera och montera helautomatiska dödstorn som attackerar hans fiender medan han attackerar med sitt närstridsvapen. Prylexperter har också har också setts montera ihop groteska fällor och bisarra konstruktioner. Vissa av dessa så sjuka att de har förvisats på livstid från smedens härd för att ens ha försökt konstruera dessa.

Kommentarer

Vad tycker du?

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.